Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daniel Szozda Krzysztof J Iroo Andrzej Rafał Rudz Tom 139 (2739 niezalogowanych)
8 Postów
Joanna Zygmunt
(Juniperka)
Wiking
tak, juz dwa razy się rozliczał .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Juniperka napisał:
tak, juz dwa razy się rozliczał .
To oznacza iż firma norweska nie zrobiła żadnego szwindlu, wszystko jest jak najbardziej w porządku.

Ogólnodostępne wyniki dla osób trzecich, są dostępne dopiero od Października tego roku za rok ubiegły.
Dlatego w wykazie figuruje jedynie rok 2012.
Rok 2013 będzie widoczny dopiero jak pisałem.
Oficjalnie, podatek jeszcze nie został rozliczony, ponieważ aktualnie trwają zwroty i to w obie strony.

Jeżeli ktokolwiek ma jakieś zadłużenie ściągalne, to wszystko jest pokrywane ze zwrotu podatkowego o ile takowy jest.
Dlatego Firmy monitorujące ten system nie są w stanie nic powiedzieć na temat jakiegokolwiek aktualnego zadłużenia, do momentu aż skarbówka nie upora się z całością wypłat, zwrotów, oraz uregulowania należności .
Jeżeli chcecie wziąć kredyt u tego konkretnego pośrednika to trzeba mu przedstawić wszystkie dokumenty wpłat na polskie konto, oraz uświadomić "głąba" jakie są norweskie realia co do tej materii sprawdzalności kredytowej.
Proponuję zmienić pośrednika, na bardziej rozgarniętego w te klocki.

Tyle z mojej strony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Joanna Zygmunt
(Juniperka)
Wiking
Dziekuje za odpowiedz. Ja mu cały czas to tłumacze, to on wysyła mi expieriany ale z UK. i wmawia mi ,że można..i ja mam to zalatwic. Ale niewiem jak sie ma sie uk, do norwegi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok